MÁRIATÖVIS KÚRA

Szabadítsa meg máját

a mérgektől!

Tovább a kúrához »

Szállítás:1 munkanap alatt

10 ezer felett

Kérdések / Rendelés:
Tel:70/7733170

info@mariatovis.bolt.hu

Máriatövis állatoknakSok állattulajdonos tapasztalja, hogy a kedevencének gyakran vannak a májhoz vagy a veséhez kapcsolódó egészségügyi problémái. Az ilyen gazdik számára a máriatövis mindenképpen egy megfontolandó lehetőség, amely segítséget nyújthat!

Az állatok esetében a máj hasonlóan létfontosságú szerv mint nálunk embereknél. Az egészséges máj megszűri és kitisztítja a szervezetből a méreganyagokat; ezzel egyetemben pedig feldolgozza az az ételeket, a vashoz hasonló tápanyagokat. Az egészséges májműködés mellett a házikedvencünk is jó egészségnek örvend!

Számos ok vezethet a máj nem megfelelő működéséhez, legroszabb esetben pedig valamilyen májbetegség kialakulásához. Sok gazdi hívjhatja segítségül a máriatövist, hogy meggyógyítsa kedvencét. Számukra bátran ajánljuk, hiszen természetes táplálékról van szó, ráadásul az állatok esetében igen kevésszer tapasztalhatóak mellékhatások.

A máriatövis kapcsán egyéb iránt állatokon is végeztek kísérleteket. Több ilyen tudományos kutatás mutatott rá arra, hogy a máriatövis fogyasztásával az állatok képesek megvédeni magukat a különböző mérgező anyagok/baktériumok által okozott vese –és májelégtelenségektől. Továbbá, a kísérletek arra is rámutattak, hogy a gyógyszerek okozta májeléktelenségek is megszűntethetőek a máriatövis adagolásával.

A Gyilkos galóca halálos méreganyagának kutatása során meglepő módon tapasztalták a kutatók, hogy a gombamérgezés előtt az állatoknak adott máriatövis 100%-al, azaz teljesen lecsökkentette a halálozási arányt. A gombamérgezés után beadagolt máriatövis is roppant hatásos ellenszerének bizonyult a Gyilkos galócának.

Szükség esetén az állatorovosok is nyugodt szívvel ajánlják majd a máriatövist a házikedvenceknek; a gyógynövény esetében egyedül az adagolásra kell figyelni. Ezt az állatorvos pontosan meg fogja majd határozni!

Miért adjunk máriatövist a kutyáknak?Bár vannak más étrendkiegészítők is, melyek megtisztítják és méregtelenítik a májat, a máriatövis mind közül a leghatékonyabbnak bizonyult a kutyák számára. Kutyáknak a következő esetekben érdemes máriatövist adni:

● Hepatitisz

● Primer szklerotizáló (epeúti gyulladás)

● Zsírmáj

● Pericholangitis

● Hepatikus lipidózis (a máj működési zavara)

A máriatövis javarészt a „májvédőszilimarin tartalmának köszönhetően segít ezeken a problémákon.

Számtalan gyógyszer és oltás létezik a kutyák számára, melyeket megelőzésként szokás beadatni a házikedvenceknek. A gyószerek és oltások ugyan megelőzik az olyan problémákat mint a szívférgesség, a bolhák és kullancsok által okozott fertőzések, ugyanakkor a máj nehezen tudja feldolgozni az oltásokkal a szervezetbe jutó vegyi anyagokat. A máriatövis védi a májat a vegyszerek okozta károsodásokkal szemben!

A máriatövist használják kutyáknál gombamérgezés esetén is, ami szintén erősen károsíthatja a májat. Alkalmazzák leptoszpirózis fertőzés és hasnyálmirigy gyulladás ellen is. Miközben számos előnye van, nem szabad megfeledkezni arról, hogy csakis a megfelelő mennyiségben használjuk, melyet a következő módon számolhatunk ki.

Az adag általában a kutya súlyától függ:

● Például, ha egy kutya 10 kg, a számára ajánlott napi adag nem haladhatja meg a felnőtt emberek számára előírt napi adag 25%-át.

● A máriatövis adagolása kutyák számára hasonló a felnőtt emberekéhez, ha a kutya 40-45 kg. Ugyanakkor egy 50 kg-on felüli kutyának se emeljük magasabbra az adagját.

Esetenként néhány kisebb mellékhatás, mint például a lágyabb széklet előfordulhat a máriatövis adagolása során. A megfelelő adagolást mindenképpen érdemes megbeszélni az állatorvossal!

MÁJMÉREGTELENÍTŐ KÚRÁK
Egészséges MÁJ
Egészséges Szervezet
Szabadítsa meg máját mérgektől máriatövissel!
részletek »
„Hogyha valaki veszíteni akar a súlyából, annak a máriatövist mindenképpen ajánlanám. Első lépésként ugyanis a májat kell megtisztítani, egészségessé tenni. A májunk elnyel és felszív mindent, így hogyha veszíteni szeretnél testsúlyodból, akkor mindenképpen a máj tisztításával és a máriatövissel kezd. Ez az én tapasztalatom ugyan, de nagyon bevállt nálam!”
Cseke Ottó - Csákvár
Tovább az Összes véleményhez
Kérdezzen
vagy írjon nekünk:
Tel:70/7733170

Tisztítsa meg máját máriatövissel + Reg-enorral
Reg-Enor kúra: fogyás + májtisztítás együtt.

2010 - 2018 © Máriatövis.Bolt
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók