MÁRIATÖVIS KÚRA

Szabadítsa meg máját

a mérgektől!

Tovább a kúrához »

Szállítás:1 munkanap alatt

10 ezer felett

Kérdések / Rendelés:
Tel:70/7733170

info@mariatovis.bolt.hu

Májzsugorodás és a máriatövisA májzsugorodás krónikus, jelenleg még visszafordíthatatlan májbetegség. Kóros májműködés, mely a májsejtek elhalásának és a májgyulladás során keletkező heges májfelületek elbúrjánzásának a következménye. A máj-cirrózisként is gyakran említett májbetegség magyar neve megtévesztő, nem a máj méretének változására utal, hanem arra, hogy az egészséges májsejtek aránya drasztikusan csökken. A májsejtek helyét átvevő állebenyes és heges szövet pedig egy idő után a máj megnagyobbodását eredményezi.

A májzsugorodás komoly májkárosodást jelent, mégsem jelentkeznek tünetek a betegség kezdeti fázisában. Ez kissé csalóka lehet, azonban a későbbiekben jelentkező fizikai tünetek már jelzik a probléma meglétét: A test felszínén megjelenő véraláfutások és zúzódások elszaporodása, a boka körüli ödéma kialakulása, a vérzékenység, a sárgaság, a csillapíthatatlannak tűnő orrvérzés vagy éppen a tudatvesztés (legsúlyosabb formában kóma bekövetkezte) mind-mind utal a májzsugorodásra. A májzsugorodást direkt májvizsgálat (laparoszkópia), hasi ultrahang, CT vagy MRI vizsgálat egyaránt képes kimutatni.

Sajnálatos módon a kialakult májzsugorodás a tudomány jelen álláspontja szerint nem gyógyítható, azonban megfelelő időben történő kezelésekkel enyhíteni lehetséges a tüneteket és panaszokat. A májzsugorodás enyhítése lehetséges természetes gyógymódokkal is. A lehető legjobb ellenszer a probléma enyhítésére és kezelésére a máriatövis rendszeres fogyasztása!

A máriatövisről bizonyított, hogy védi a májat és felel annak egészségéért. Méregtelenítő. Erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületei mint például a szilimarin és a szilibinin regenerálják a májsejteket azáltal, hogy a kóros fertőzésektől és egyéb nem kívánatos anyagoktól óvják a májat. Magáról a májról itt érdemes megemlíteni, hogy szerveink közül egyedülálló módon képes a regenerálódásra, újratermelni saját sejtjeit a megfelelően egészséges működése mellett. A máriatövis és a májzsugorodás viszonylatában számos kísérlet igazolta már a gyógynövény lehetséges pozitív hatásait a krónikus betegség gyógyításában.

Az egyik vizsgálatban például 105 májzsugorodásban szenvedő beteg egy részének 420 mg szilimarint adtak naponta anélkül, hogy az alanyok tudtak volna valamit is erről; majd összehasonlították az eredményeket a palcebo-hatású készítményekével. 4-en 1 hónap után azt tapasztalták, hogy a placebot fogyasztó csoportban kétszer nagyobb volt a halálozási arány, mint a szilimarinos csoportnál. A tanulmány bizonyította, hogy a máriatövis által is nagy mértékben tartalmazott szilimarin képes lehet hozzájárulni a betegség túlélési esélyeinek a növeléséhez.

A máriatövis leglább 1-2 hónapon át tartó szedése mindenképpen jót tesz a májnak! Hasznos az immurendszer számára is, hiszen a szervezetet sokkal kevésbé terhelik majd a méreganyagok. Sokan kétségbe vonják bármilyen más olyan méregtelenítő hatását, ami nem máriatövisből készül. Ez a növény olyan fantasztikus munkát végez, hogy a leghatékonyabb méregtelenítő hatású étrendkiegészítőknek elengedhetetlen összetevője.

4 módszer, ahogyan a máriatövis védi a májat és méregteleníti a szervezetet1. Stabilizálja a májsejt membránokat
A máriatövis aktív összetevőiről kimutatták, hogy módosítja a májsejtek membránjait. Stabilizálja azokat, megakadályozva, hogy a mérgező anyagok bejussanak a májsejtek belsejébe. A máriatövis óvja a májsejteket, biztosítja a máj megfelelő működését.
Mivel a májat könnyű túlterhelni mérgekkel, mielőtt az teljesen meg tudna tisztulni, a máriatövis egyfajta szabályozóként is funkcionál: A toxikus anyagokból, annyit enged át, amennyivel a máj még képes „megbirkózni”.
A máriatövis hatóanyagai révén jelentősen hozzájárul a májsejtek károsodásának megelőzéséhez, a májfunkciók támogatásához.

2. Semlegesíti a szabadgyököket
A máriatövis antioxidáns tulajdonságát sok kutatás támasztja alá. Antioxidánsként a máriatövis segít semlegesíteni a káros szabadgyököket a szervezetben. Ezáltal védi a májat az oxidatív károsodástól.

3. Serkenti az antioxidánsokat és a májenzimeket

A máriatövis antioxidáns hatásának részét képezi az a tulajdonsága is, hogy növeli az antioxidáns enzimek, mint a szuperoxid-dizmutáz és a glutation szintjét. A megnövekedett antioxidáns szint segít semlegesíteni a szabadgyököket, melyek számos szervvel egyetemben a májat is károsíthatják. A máriatövis egyik hatása, hogy javítja a máj képességét a méreganyagok szervezetből történő maradéktalan eltávolítására.

4. Regenerálja a májsejteket

A máriatövis segít helyreállítani a sérült májsejteket, valamint elősegíti az új májsejtek termelődését, még akkor is meggyógyítja a májsejteket, hogyha azokat méreganyagok és a szabadgyökök károsították. A máriatövis ösztönzi a fehérje szintézist, így serkenti a májsejtek újrateremlődését, a fehérjéket ugyanis fel lehet használni új májsejtek és új enzimek termelődéshez. A májsejtek helyreállításának és az új májsejtek termelődésének elősegítése miatt a máriatövis hatékony a krónikus májbetegségek, mint a májzsugorodás vagy a hepatitisz kezelésében.

MÁJMÉREGTELENÍTŐ KÚRÁK
Egészséges MÁJ
Egészséges Szervezet
Szabadítsa meg máját mérgektől máriatövissel!
részletek »
„Jómagam is fogyasztom a máriatövist. Nagyon sok táplálkozási szakember és orvos ajánlja otthoni fogyasztásra. Biztonságos és nagyon hatásos. Mindenképpen megéri!”
Nemes Diána - Budapest
Tovább az Összes véleményhez
Kérdezzen
vagy írjon nekünk:
Tel:70/7733170

Tisztítsa meg máját máriatövissel + Reg-enorral
Reg-Enor kúra: fogyás + májtisztítás együtt.

2010 - 2018 © Máriatövis.Bolt
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók