MÁRIATÖVIS KÚRA

Szabadítsa meg máját

a mérgektől!

Tovább a kúrához »

Szállítás:1 munkanap alatt

10 ezer felett

Kérdések / Rendelés:
Tel:70/7733170

info@mariatovis.bolt.hu

Máriatövis beszámolók

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!Kalamár Péter - Ózd

„Az interneten találtam információkat a májvédő gyógynövényről. Miután konzultáltam a háziorvosommal, aki megnyugtatott, hogy nyugodtan fogyaszthatom a máriatövist, elkezdtem a májvédő kúrát. 3 hónap után a máriatövis helyrerakta a májamat! Nagyszerű eredmény, egy nagyszerű gyógynövénynek köszönhetően!

Kuti Enikő - Gyula

„Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy megemelkedett a májenzimek száma a szervezetemben. Mivel így nagyobb a valószínűsége a különböző májproblémák kialakulásának, ezért valamit tennem kellett. Mivel a probléma még nem volt túl súlyos, ezért alternatív megoldások után néztem. Rátaláltam a máriatövisre, és rögtön tudtam, hogy ez az ami kell nekem! A máriatövis rendszeres fogyasztása után a májenzimek száma drasztikusan csökenni kezdett, végül 400-ról 35-re esett vissz! Először el se akartam hinni, hogy egy gyógynövény ilyenekre képes!! Az elején ugyan kételkedtem kicsit a máriatövis jótékony hatásiban, de azóta tudom már, hogy miért tartja a közvélemény a „máj barátjának’ ezt a csodás gyógynövényt!!!!!”

Nyerges Balázs - Szekszárd

„Tavaly januárban elkezdtem fogyasztani a máriatövis. Kiderült ugynais, hogy jelentősen elzsírosodott a májam. Értetlenül álltam a probléma előtt, hiszen korábban sosem volt probléma a májammal, ráadásul nem vagyok tulsúlyos, és nagyon keveset is iszok. Nem hagyhattam, hogy a probléma súlyosbodjon, hiszen olyan komoly betegségek kialakulásához is vezethetett volna a májzsírosodás, mint a Hepatitis. Egészen addig nem tudtam, hogy mihez kezdjek, amíg a háziorvosom fel nem hívta a figyelmemet a máriatövisre. Napi 2-szer, étkezés után fogyasztottam a gyógynövényport; az eredmény szembetűnő volt. A rendszeres szűrővizsgálatok megállapították, hogy a májam fokozatosan egészségesebb lett, a máj egészségéből pedig egyenesen kvetkezik, hogy májelzsírosodás csökken. Helyreállt a koleszterin szintje is a szervezetemben! Aki valamilyen májproblémától, májbetegségtől szenved, annak mindenképpen ajánlani tudom a máriatövist! Higgyék el, segíteni fog!”László József - Budapest XII.

Pikkelysömör jelentkezett a bőrömön. Nagyon kellemetlen volt. Máriatövissel próbáltam kezelni, és láss csodát, bevállt. 2 hét elteltével eltüntek a pikkelysömörre jellemző tünetek, csupán piros foltok maradtak. Pár nap múlva a bőrpírnak is nyoma veszett. A máriatövis bőrápolónak is hatásos!”

Cseke Ottó - Csákvár

"Hogyha valaki veszíteni akar a súlyából, annak a máriatövist mindenképpen ajánlanám. Első lépésként ugyanis a májat kell megtisztítani, egészségessé tenni. A májunk elnyel és felszív mindent, így hogyha veszíteni szeretnél testsúlyodból, akkor mindenképpen a máj tisztításával és a máriatövissel kezd. Ez az én tapasztalatom ugyan, de nagyon bevállt nálam!”

Imre Géza - Balatonboglár

„Minden nap fogyasztok alkoholt, különösképpen esténként, a munka után jólesik 2 vagy 3 pohárral. Az egyik munkatársam felhívta a figyelmemet arra, hogyha ezt hosszútávon folytatnám, akkor előbb vagy utóbb, de tönkre mehet a májam. A máriatövis ajánlotta, hiszen nála már bevált. A kollégámnál egyébként májbiopsziás eljárással tudták csak megállapítani a probléma pontos okát. A munkatársam óva intett ettő laz egész folyamattól. Úgy döntöttem ,hogy elkezdtem fogyasztani a máriatövist, különösképpen reggelente, hiszen este azért jól esik a megmaradt 1-1 pohár nedű! A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad – ahogy a mondás tartja...”

Polgár Ilona - Hévíz

„Egy idősebb, 61 esztendős asszony vagyok. Immáron több éve fogyasztom a máriatövist. A gyógynövény májvédő és tisztító hatásai mellett egészségesen tartja a bőrt is. Számomra különösen zavaró, hogy még 60 év felett is az arcomon kijönnek az aknék. Hogyha kihagyok egy napot, vagy az ajánlott napi máriatövis-mennyiséget nem fogyasztom el, egyből jelentkezi ka probléma az arcomon. Örülök neki, hogy van egy természetes és egyben biztonságos gyógymód személyes problémámra. Köszönöm máriatövis!”

Demeter Zoltán - Budapest VII.

„A barátom Hepatitis C betegségben szenved. Az orvosa javasolta, hogy kezdje el rendszeresen fogyasztani a máriatövist. A saját bevallása szerint sokkal jobban érzi már magát, és a vizsgálatok is igazolták ,hogy valóban javulás tapasztalható nála! Az Ő problémájából kiindulva döntöttem úgy, hogy elkezdem én is a máriatövis fogasztani. Évekkel ezelőtt ugyanis megrögzötten nagy ivó voltam, azóta pedig folyton rettegek attól, hogy kialakult valami lappangó májbetegségem. Szertencsére ez nem így van, és hála a máriatövisnek, biztos lehetek benne, hogy a májam egészséges marad!”

Sárvári Andrea - Miskolc

„Melkasi fájdalmakkal kerültem kórházba. Kiderült, hogy nem egyszerű fájdalomról van szó, hanem májnagyobbodás tapasztalható a szervezetemben. A kezelőorvosom a máriatövist javasolta az egyéb gyógyszerekkel szemben. Pár hét múlva rájöttem, hogy miért döntött így az orvos. A máriatövis fantasztikusan hatott a májamra! Azt hiszem innentől már egyenes út vezet az egészséghez!”

Nemes Diána - Budapest I.

„Jómagam is fogyasztom a máriatövist. Nagyon sok táplálkozási szakember és orvos ajánlja otthoni fogyasztásra. Biztonságos és nagyon hatásos. Mindenképpen megéri!”

MÁJMÉREGTELENÍTŐ KÚRÁK
Egészséges MÁJ
Egészséges Szervezet
Szabadítsa meg máját mérgektől máriatövissel!
részletek »


Újvári Zsófia - Zalaegerszeg

„Nagyon magas volt a májenzimek száma a szervezetemben. Amióta fogyasztom a máriatövist, normalizálódott a helyzet! Olvastam valahol, hogy már több mint 2000 éve használják és fogyasztják a gyógynövényt májproblémák vagy például mérgezés esetén. Hihetetlen!”

Ferenczi Helga - Kaposvár

„Csakis jót tudok mondani a máriatövisről! 3 hónapon át fogyasztottam; ezelatt egészségessé és erősebbé vált a májam, a normálisra csökkent a májenzimek száma a szervezetemben és nyugodtan szedhetem más vitaminokkal együtt, nincs semmilyen mellékhatása. Úgy gondolom mindaddig fenntartható a mostani egészsges állapotom, ameddig fogyasztom az Önök termékét. Óriási dolognak tartom, hogy egy gyógynövény ilyen módon felhasználható!”

Fülöp Sándor - Budaörs

„Rengeteg jót hallottam már a máriatövisről. Azt hiszem gondolkodás nélkül elkezdeném fogyasztani, amint szükséges lenne az egészségem szempontjából. Szép napot! (Egy a témában jártas látogató vélménye volt mindez)"

Albert Erika - Makó

„A 20 éves fiam hátán egyszer csak megjelent a pikkelysömör. Eléggé aggasztó volt a helyzet, hiszen elég nagy felületet érintett a fertőzés. Rengeteg krémet kipróbáltunk, de egyáltalán nem lett jobb a helyzet. Orvos ismerőseim ajánlották a máriatövist. Nem akartam hinni a szememnek: pár nap után elkezdtek enyhülni a pikkelysömör tünetei, néhány héten belül pedig teljesen megszűntek! Ez egyszerűen csodálatos. A fiamnak azóta a közérzete is megváltozott, hiszen már nem kell szégyenkeznie a társai előtt pikkelysömörrel! Egészséges lett a bőre!”
„Rengeteg jót hallottam már a máriatövisről. Azt hiszem gondolkodás nélkül elkezdeném fogyasztani, amint szükséges lenne az egészségem szempontjából. Szép napot! (Egy a témában jártas látogató vélménye volt mindez)
Fülöp Sándor - Budaörs
Tovább az Összes véleményhez
Kérdezzen
vagy írjon nekünk:
Tel:70/7733170

Tisztítsa meg máját máriatövissel + Reg-enorral
Reg-Enor kúra: fogyás + májtisztítás együtt.

2010 - 2018 © Máriatövis.Bolt
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók