MÁRIATÖVIS KÚRA

Szabadítsa meg máját

a mérgektől!

Tovább a kúrához »

Szállítás:1 munkanap alatt

10 ezer felett

Kérdések / Rendelés:
Tel:70/7733170

info@mariatovis.bolt.hu

A máriatövis működési elveA máriatövis kiváló méregtelenítő. Számos szintetikus és vegyi anyag távozását segíti elő a szervezetből, olyanokét mint például a paracetamol, az alkohol vagy éppen a nehézfémek. Aktív összetevője a gyulladáscsökkentőként és antioxidánsként egyaránt elismert szilimarin. A szilimarin a flavonoidok csoportjába tartozik és a kutatások szerint elősegíti a májsejtek regenerálódását és védelmét, felel a májfunkciók feljavításáért.

A szilimarin magába foglalja a flavonoglikánok – antioxidáns vegyületek – csoportját. Segít helyreállítani a májsejteket alkohol vagy más toxikus anyag okozta károsodás után. Stimulálja a fehérje szintézist, egy vizsgálat kimutatta, hogy a fehérjeszintézist, 25-30%-kal is képes fokozni. (Ez nagyon fontos, hiszen a fehérjék a sejtfalak alapvető építőkövei, ráadásul a létfontosságú enzimfolyamatokban is elengedhetetlen a meglétük.).

Továbbá a szilimarin képes megváltoztatni a májsejtek külső rétegét, így megakadályozva, hogy bizonyos mérgek bejussanak a szervezet legnagyobb szervébe. A szilimarinról úgy tartják, hogy a májsejtek növekedését is elősegítheti. Hasonlóan pozitív hatásokat gyakorol a vese működésére is.

A szilimarin erős antioxidáns hatást fejt ki a szervezet egészére nézve is: Úgy tartják, hogy képes lehet semlegesíteni a káros szabad gyököket, és fontos szerepe van az olyan gyulladások kezelésében is mint a colitis és a fekélyek.

A máriatövis kivonatai tiszta szárított gyógynövényből készülnek. Általában 70-80%-ban tartalmazzák a szilimarint.

A máriatövisnek ösztrogénszerű hatása is van, ami miatt elősegítheti a tejelválasztást a szoptatás során.

A máriatövis nélkülözhetetlen a méregtelenítéshez mindenki számára, akinek bármilyen problémája van a májával vagy ki van téve toxikus anyagoknak. A szilimarinhoz a hatását tekintve nagyon hasonló vegyület, a szilibilin is felel a máj és a vese egészségéért. Egy vizsgálatban az orvosok 49 pácienst vizsgáltak, akik valamilyen gombamérgezés áldozatai lettek. Az alanyok mindegyike naponta 20 mg/kg szilibinin injekciót kapott, és láss csodát, az összes beteg életben maradt. Mindez azért érdekes, hiszen a mérgező gombák bizonyított, hogy 24-36 óra elteltével halálos mértékben képesek károsítani a májat és a vesét.

Az erős máj létfontosságú az egészséghez és az erős immunrendszerhez, mivel fontos szerepet játszik a szervezet valamennyi rendszerében és a belső egyensúly megteremtésében.

A máj gyenge működésének az első tünetei közé tartozik az immurendszer gyengülése, a nagyon alacsony energiaszint, az emésztési problémák jelentkezése, a megemelkedett LDL (rossz)-koleszterinszint, a magas triglicerid szint, a haj és a bőr rossz állapota és a fogyásra való képtelenség.

Az erős máj létfontosságú az egészséghez és az erős immunrendszerhez, mivel fontos szerepet játszik a szervezet valamennyi rendszerében az egyensúly megteremtésében. A máriatövist évszázadok óta használják a máj védelmére, erősítésére és revitalizálására.MÁJMÉREGTELENÍTŐ KÚRÁK
Egészséges MÁJ
Egészséges Szervezet
Szabadítsa meg máját mérgektől máriatövissel!
részletek »
2010 - 2018 © Máriatövis.Bolt
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók